Robe Coat + Ripped Jeans

Allereerst ben ik heel blij om te melden dat Instagram mijn account officieel uit de dood heeft gebracht! Het was een lange vier dagen (waarvan ik er vrij zeker van dat ik vier millennia in sociale media -jaren vertaalt), maar op de een of andere manier konden ze het account zo geweldig nieuws herstellen. … omdat er niets belangrijkers aan de hand is in de wereld dan mijn gehackte Instagram -account, toch? Beantwoord dat niet.

We hebben de afgelopen week hier in NYC een aantal gekke winderige dagen gehad, vandaar de windtunnellook van deze foto’s en de uiteindelijke “Ik geef het op, laten we een foto maken in deze rare gang in de gebouw”, hieronder. Ik hapte deze opmerkelijke neutrale gewaad van Marks & Spencer, waarvan jullie weten dat het mijn nieuwe favoriete plek is. De jas heeft het mooiste silhouet en heeft opmerkelijke dasdetails in de mouwen en taille. Het was de perfecte topper voor een koude winterdag over deze super casual kantoorlook.

Coat: Marks & Spencer | Jeans: J. Brand | Sweater: Trouve (vergelijkbaar hier, hier, hier en hier) | Heels: Sam Edelman (vergelijkbaar hier en hier) | Tas: YSL | Zonnebril: Marc Jacobs | Choker: Baubebar | Gelaagde kettingen: Baubebar

<< >

Leave a Comment