Winter Memo#1: De mooiste Fair Isle Sweatshirts voor elk kostpunt

Sweater: C/O Sezane (uitverkocht, vergelijkbaar hier) | Jeans: Zara (oud, vergelijkbaar hier en hier) | Eyewear: Eyewear gemaakt (vergelijkbaar hier) | Bracelet: Monica Vinader (betaalbare keuze hier)

Na onze reizen naar de westkust, zowel Rich en ik ga vandaag naar een bijzonder ijskoude NYC. Als je online in een deel van het land dat is brutaal door de recente aanval van sneeuw, ijs en Arctische temperaturen, dan is de line-up van deze week op Memorandum voor jou! Elke dag ga ik een andere koude weersomstandigheden benadrukken die nodig is om je de komende drie maanden van de winter (Yikes) in stijl (en warmte) te krijgen.

Vandaag gaat het allemaal over de grootste sweatshirttrend van dit seizoen – de traditionele Fair Isle Sweater. Als een persoon die de neiging heeft tot tijds -klassiekers, is het altijd een traktatie wanneer ze voor het seizoen ‘trendy’ zijn, omdat het me de kans biedt om mooie sweatshirts in te slaan, terwijl retailers ze echt op voorraad hebben. Ik houd er vorig jaar rekening mee dat je wanhopig op internet bladert voor een eerlijke brei in eilandstijl en er waren geen te vinden. Hieronder heb ik mijn absolute preferente beurs sweatshirts afgerond met alle kostenpunten (bekijk deze schoonheid voor slechts $ 50!) Of bekijk deze knaller van Tory Burch die ik onlangs hier op Instagram heb gebruikt. Ik kan je niet precies vertellen hoe mooi de kleur, stijl en hoge kwaliteit persoonlijk zijn.

Het mooiste eerlijke eiland sweatshirts voor elk kostpunt

Het Fair Isle Sweatshirt dat ik vandaag gebruik, komt uit mijn nieuwe voorkeursfranse merk-Sézane-dat net een winkel in Soho heeft geopend, evenals een e-commerce-site in de VS een paar maanden geleden. Als je er nog nooit van hebt gehoord, heb je veel beter uitgecheckt en je hardloopschoenen aangepakt, omdat hun cultus aan beide zijden van de vijver-resultaten in bijna-immediaire uitverkoop wordt nageleefd telkens wanneer ze een nieuw product vrijgeven ( Serieus, elke Franse vrouw die ik begrijp, wordt zonder woorden verteerd). Display A: deze Fair Isle Sweater. Als u op hun mailinglijst springt, verzenden ze e -mailpreviews van hun nieuwe collecties en laten u het begrijpen wanneer ze een nieuw product zullen vrijgeven en ik maak geen grap Op om dit sweatshirt te kopen op het moment dat het online op de site ging. En ja hoor, het werd een paar uur later helemaal aangeboden. Als je net zoveel in dit specifieke sweatshirt bent als ik, kun je hier indiceren voor de wachtlijst om hier te melden wanneer ze aan het opnieuw vullen. Ze vullen vaak prominente producten uit, dus ik heb mijn vingers gekruist!

Outfitgegevens:

Sweater: Sezane (uitverkocht, vergelijkbaar hier) | Jeans: Zara (oud, vergelijkbaar hier en hier) | Eyewear: Eyewear gemaakt (vergelijkbaar hier) | Bracelet: Monica Vinader (betaalbare keuze hier)

Leave a Comment