In waardering van de teddy jas

Hoe een teddy jas in te stellen

Dat gezegd hebbende – je moet weten hoe ze ze moeten stylen. Met teddyjassen is het echt gemakkelijk voor de algehele look om ongelooflijk frumpy, ongelooflijk snel te worden. Een aan een veel meer klassieke kledingkast toevoegen is volledig mogelijk, als u dingen in evenwicht brengt. De jas die ik vandaag draag, is de dubbele breasted kunstmatige bont teddy jas door halogeen door middel van Nordstrom. Het is echt goed geprijsd en het belangrijkste kraagmoment met knoopsluiting geeft het de structuur en stijl die ik nodig heb om de pluizige textuur te compenseren.
Een goede weg naar techniek De teddy jas is om ervoor te zorgen dat je outfit genoeg put-saamness gebruikt om op te staan ​​voor al die pluis. Daaronder heb ik een gepolijste aanpassingsset geselecteerd die ik gemakkelijk in alle winter kon wonen – een 100% kasjmier turtleneck trui en midi-lengte rok die ontspannend maar niet omvangrijk is. Het feit dat ze overeenkomen, doet veel van het werk voor jou, en geeft een algehele verschijning van Pools die de veel meer casual karakter van de vacht ertoe brengt. Ook vrienden, ik ben warm. Zo heerlijk warm.

Halogendouble Breasted kunstmatige bont teddy jas

Nordstrom SignatureCashmere Midi Rok

Ik heb dingen met een vilten wolmengsel baret met kunstmatige pelsmix, want waarom zou je niet. En, ik heb een groot lace-up opstartmoment geselecteerd dat een goed contrast geeft met de algehele zachtheid van de look. Ook hoe hoger van de grond kom ik uit Snow Slush, hoe beter.
Ik kreeg deze hele look van Nordstrom, wat aangeeft dat je een wagen verwijderd bent van een hele lot o ‘gezelligheid.

Maar voordat ik hier te snugglistisch word en over het algemeen gewoon een dutje doen, wil ik de voordelen noemen van het uitchecken van Nordstrom als een allesomvattende wonder-retailer. Ja, we weten allemaal dat je kunt winkelen voor in wezen alles onder de zon bij Nordstrom, maar er zijn ook voordelen waar je misschien niet op de hoogte bent van, zoals gratis verzending en retouren, Curbside Pickup (Yep, je hoeft nooit eens uit je te komen auto), en de Nordy Club. De NORDY CLUB is een Rewards-lidmaatschap waarmee u punten kunt verdienen bij elke dollar die u met Nordstrom doorbrengt, waarna u kunt inwisselen voor … Wacht tot het … Geld om te besteden aan Nordstrom! Ja, dat klopt, je verdient contant geld om het ding te doen wat je hoe dan ook doet. Vaak is het leven geweldig.
Hieronder, een paar veel meer van mijn favoriete manieren om ons in pluisjes voor de rest van de winter te wenden. Koop al mijn favoriete teddyjassen hieronder!

Nordstrom Signatureturtleneck Cashmere Sweater

Bpfeled wollen mengsel baret

Meer verbazingwekkende teddy uitloper

Leave a Comment