Redelijke Facsimile

Inspecteer dit patroon bij Born As goed Late Vintage; Het is eerder zoals het patroon dat ik heb gebruikt voor deze jurk (de jellybean jurk) alleen met knoppen. (Als ik dit patroon eerst had ontdekt, zou ik het waarschijnlijk hebben gebruikt. Enorme * roze * knoppen, yum!) Evenals het is een B41. (Marge bij Born Ever laat lijkt een goede voorraad van maat 20 te hebben, evenals vintage patronen het beste nu …)

Ik vind die zes-Gore-rokken echt leuk, omdat het relatief eenvoudig is om zakken aan hen toe te voegen. Ik heb echt geïdentificeerd dat, tenzij ik een soort Marsupial Pouch groei, ik nooit het huis verlaat zonder ten minste één zak in wat ik draag. evenals bij voorkeur twee. (Bilaterale symmetrie: het is allemaal de woede.)

In ander persnieuws: een paar mensen hebben verklaard dat deze widget:

http://www.changingthePresent.org/flash/banners/driveS/horizontal_Banner.swf?env=Production&drive_id=821

Werkt niet voor hen … dus hier is een link naar de webpagina. We zijn bijna 1/3 van de methode naar het doel na één dag. Jullie allemaal rocken, serieus.

Ook: Nieuwe Wiki-wedstrijd update vandaag. De prijzen blijven gieten!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Hoe niet te reageren op Criticismapril 18, 2008
Een gast rant op “Waarom zijn vintage patronen zo duur?” 17 juli 2008with 116 Opmerkingen
LinkTastic Friday: Nuttigheid Editionmay 30, 2008with 41 Opmerkingen

Leave a Comment