Het is in de wacht en zo ben I. plus voordeel webdesign rant.

Yep, heeft iemand deze jurk in de wacht bij Esthetisch Vintage, en helaas, dat iemand me niet. ? (! Misschien hebben ze het in de wacht totdat ze kunnen krijgen in een 24″ waist) maar is het niet heerlijk De druk is vogels, met nesten en eieren (Dit motief is nu overal;. Ik denk dat ik heb het gezien in de home decoration secties van elk belangrijk tijdschrift in de afgelopen zes tot acht maanden.) ik hou van de kraag, ook, en als u klikt op de afbeelding kunt u de mooi geplooide rok te zien. het is slechts $ 65! ik wou dat wie heeft dat in de wacht zou het al te krijgen, en stoppen met treiteren me.

De rest van de site heeft een aantal geweldige dingen, maar [waarschuwing, rant vooruit] is er een gigantische geanimeerde logo. Waarom heb je een gigantische geanimeerde logo nodig? Of, wat dat betreft, flash animatie op uw splash page, want er was op een andere uitstekende site die ik keek gisteren? U hoeft niet een splash page nodig. Een splash pagina op een website is over het algemeen een reclamespot voor een plaats – een plaats uw klant is al te bezoeken. geef het op.

Als je gaat naar een vintage kleding website uit te voeren, hoeft u niet flashy (of Flash-y) web design. Uw behoeften zijn heel eenvoudig. Ten eerste, zeer helder, scherp, goed verlichte foto van het kledingstuk nodig. Serieus, en met geen excuses. Niet de schuld van de camera, of waarschuwing dat de kleuren zijn anders – krijgen het ideaalbeeld. Als je niet een goede fotograaf, de praktijk tot u, of hulp krijgen.

Je moet goede metingen van het kledingstuk. Niet alleen zeggen “ziet eruit als een modern maat 8”, of (nog erger) “past me en ik draag een 8” omdat ik je garanderen dat ik kon een dozijn vrouwen die allemaal een eigen een stuk van de kleding gemarkeerd met “8” te vinden en hebben geen van hen passen in uw kledingstuk. vermeld de afmetingen.

Ook als op alle mogelijke manieren, tonen kleren op een mannequin of jurk vorm. levende modellen zijn leuk, maar de focus zich tot het model en wordt vaak storend. en als het model groter is dan de jurk, het effect is vreselijk – en ik wil niet om het te krijgen, want ik ben bezorgd over gespannen naden. U kunt een goede, lichtgewicht, verstelbare jurk formulier op weefsel winkels te krijgen voor minder dan $ 100, als je wachten op de verkoop.

Je hebt een goede search & navigatie, vooral als je veel meer dan een paar items. Maak geen gebruikers terug te keren naar de home page te switch categorieën (vooral als er geen link naar de homepage op de artikelpagina’s)! Ook, maak me niet Klik vijf keer om informatie over een jurk te zien. zet de metingen, basisvoorwaarde, en de prijs ideaal naast de foto-nadat ik dat weet, ben ik veel meer bereid om door te klikken voor een veel meer foto’s en informatie.

Wees consistent in uw metingen en beschrijvingen, zodat als iemand probeert om B36 te vinden, alle items zeggen B36, niet “36 Bust” of “bust procedures 36 inch.” kies een variatie van “1950”, “1950” of “Fifties” en van de stok met het. Relatedly, leren spellen – Ik vraag je niet perfect te zijn, maar als je wilt dat mensen je te vinden (in het bijzonder op eBay of Froogle) en je zegt een jurk heeft een “peplim”, mensen die proberen om “peplums” vinden wil passeer je ideaal door. Je derde-grade leraar was ideaal – spelling telt. (Gisteren zag ik een jurk met het label “Marilyn Munroe” wie de heck was dat ze hadden een goede smaak in jurken, dat wel.?.) Als u absoluut niet kan spellen – iemand vinden om je te helpen. Ik zou waarschijnlijk stuur acht copyeditors je weg vandaag de dag die zou werken voor kleding.

Spreken van eBay, ik weet dat veel mensen hebben charmante retro beelden die het merk hun aanbiedingen, maar als je de achtergrond langer duurt om te laden beeld van de werkelijke jurk dan, misschien heb ik al geklikt van de pagina. gebruik maken van een beeld, als een banner, geen decor, alstublieft. en in godsnaam, niet hoeft te draaien, flash, of dans de hornpipe. Waarom zou je willen om de aandacht weg te trekken van wat je verkoopt? Heeft regenboog tekst, speciale lettertypen, of all-caps niet gebruiken. Kan me niet schelen als het is veel gemakkelijker om type; voor grote aantallen mensen dom formatteren en all-caps schrijven nog steeds gelijk aan “gek als de hel”, of misschien “Ik ben dertien!”. en als je zegt of soortgelijke over-the-top bedreigingen “als je een slechte bieder zal ik uw hond te doden”, ga ik ook ga je voorbij gaan. Ik weet dat er veel slechte bieders op eBay, en ik heb gekregen verbrand mezelf, maar niet beginnen je te voorzien van de veronderstelling dat iedereen die kansen in uw veiling is op zoek naar scam u.

Het is niet zo moeilijk om een ​​vintage site of eBay-winkel te bouwen. veel mensen hebben het gedaan. De truc is om te zeggen “Nee” wanneer u wilt een functie of een afbeelding van iets dat niet te koop, of een prul of truc toe te voegen, vraag jezelf “Zal deze verkopen een jurk, of is het er gewoon cool?” Als het antwoord “Het is gewoon ziet er cool uit,” zeggen: “Nee, dank u.”

Een laatste ding – als uw site is voorzien van geluid, van welke aard-geluidseffecten, liederen, jodelen, wat-ik zal nooit uw site opnieuw bezoeken, en ik zal uw URL zuiveren van mijn cache, dus ik zal niet zelfs terug er rond te komen ongeluk. Het zal zijn alsof je nooit bestaan.

[Ik heb u waarschuwen dat het zou gaan om een ​​rant zijn. dank u voor uw aandacht.]

Deel dit:
twitteR
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Een gast rant op “Waarom zijn vintage patronen zo duur?” 17 juli 2008with 116 Opmerkingen
Ik dacht dat je 20, 2007 moest nekennen
LinkTastic Friday: Nuttigheid Editionmay 30, 2008with 41 Opmerkingen

Leave a Comment