Little Match Woman

Julie (van Damn Great Vintage stuurde me een link naar deze opmerkelijke jurk … Ik laat je gewoon de stof zien, want dat is wat ik begeer. (Het wordt opgemerkt door Steenbok Vintage, klik op de foto om het eigenlijke jurk deel van deze jurk te inspecteren.)

Mijn vermelding van “Stof Ik zal maken als ik een reserve minuut heb (en zoek uit hoe)” echt onmanagenbaar wordt. Ik impliceer dat er deze wedstrijden zijn, maar daarna is er de bit-pastei, evenals de robots van talrijke beschrijvingen, evenals dan dan is er allemaal alfabet-y, lettertype-y dingen die ik wil maken, evenals de Gingko … evenals zowel op. Evenals ik nog geen type meer heb gekregen dan het kopen van dit boek op materiële stijl in Photoshop. (Het ziet er goed uit, ik heb niet meer dan de introductie uitgecheckt. Oh, evenals ik ontdekte ook deze mysterieuze plug-in, maar bij 600 euro Ik koop het niet binnenkort.)

Voor welke materiaalstijlen bent u opgeborgen?

[Oh, evenals bewerkt om toe te voegen: de 2008 Bloggies Award Nominating eindigt deze vrijdag … als je geniet van deze blog, kun je erover nadenken? Ik heb geen concept welke classificatie het beste past … Misschien “topical blog”? (Hoewel “topical blog” lijkt op een soort blogzalf, voor wanneer uw blog een uitslag heeft!)]

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Mijn eerste stof! 4 juni 2008
Een dupliek en een verklaring van principlesmay 15, 2008with 214 opmerkingen
de allereerste toga en de laatste dressmarch 12, 2008

Leave a Comment