17 Echt dromerige jassen voor herfst en winter

Als u hier voor de jassen bent, gaat u naar beneden naar mijn hitlijst onderaan dit bericht. Voordat ik er kom, moeten we echter bespreken wat ik draag onder deze dromerige jas – deze kleine zwarte jurk extraordinaire door Halston. Waar te beginnen met deze jurk? Misschien zou ik moeten beginnen met te zeggen dat ik me de laatste keer niet herinner me dat ik zo enthousiast was om een ​​kleine zwarte jurk-aankoop. Deze truijurk is om zoveel redenen optimaal. Ik droeg onlangs een zwarte jurk met een vergelijkbare halslijn naar de bruiloft van mijn neef en het snel uitverkocht (veel voor iedereen in mijn DMS ‘ontzetting). Deze brede, off-the-schouder V-hals is een van de meest flatterende (en afslankende) halslijnen aller tijden, dus ik ben op jacht op een vergelijkbare stijl en dames en heren, ik vond het. Het is de jolie off-the-schouder jurk door Halston, en het is een knaller.
Een kenmerk van deze jurk dat ik absoluut liefde is, is dat de halslijn volledig instelbaar is. Je kunt het dragen dat het ver van de schouder wordt getrokken of je kunt het over je schouder dragen, zodat het lijkt op een v-hals trui jurk. De draai aan de buste-lijn maakt verbinding met de vouwkettingen op een manier waarmee u de halslijn met gemak kunt aanpassen, die geen gemakkelijke prestatie is als het gaat om kledingconstructie. Ze genagelden het absoluut met deze, dus ja, ik ben 100% terug in Ivory.
De stof is een dikke, substantiële gebreide – niet op het punt dat het voelt als shapewear, maar het heeft veel meer weft dan je typische trui jurk die zich vastklampt aan elke bobbel of ondergoedlijn. In termen van dimensionering loopt het op maat en ik vind dat niet superhuidig. Het is bedoeld om een ​​kleine kamer te hebben. Ik ben 5’10 “en draag een maatmedium, ter referentie.

Halstonjolie off-the-schouder trui jurk

En nu voor de vacht! De jas! Laat me eerst vertellen dat het niet gemakkelijk was om een ​​kleur te kiezen. Ik zie ook dat dezelfde stijl nu beschikbaar is in een zwarte en witte versie. DROMERIG. Afgezien van deze Cinq A Sept A Sept Houndstooth jas als een van de mooiste, verfrissende stijlen die ik in een lange tijd heb gezien, is de constructie uitzonderlijk attent. In het bijzonder vind ik de gebreide mouwen om geniaal te zijn. Ja, ze … kijken cool. Maar als je denkt aan je typische woljassen, is het typisch de stijve mouw die je het meest vernauwd voelt. Die ongemakkelijke strakheid die je voelt als je bereikt of bewegen komt van het hebben van dikke niet-stretch wollen stof door de schouder en de mouw. Met deze vacht heb je de warmte en nut van een vacht, maar het comfort van een vest. Staande ovatie.
Bekijk al mijn favoriete lagen hieronder en profiteer nu van de prachtige promotie die nu bij Saks gebeurt!

CINQ A Septmelissa Houndstooth Coat

Halstonjolie off-the-schouder trui jurk

SAM EDELMANJILLIE lederen balletapparaten

Prachtige jassen voor herfst en winter

Dankzij Saks Fifth Avenue en Shopstyle Collective voor partnering op dit bericht!

Leave a Comment