Gezellig, klassiek en chic – het bestaat!

Gezellige, klassieke en chique stijl

De held van deze look vandaag (en de held van mijn leven, de laatste tijd) is deze glanzende puffer down vest door Sam. Het is ongelooflijk warm en supremely chic-perfect voor sociaal-vergene jaunts rond het blok of loopt naar de supermarkt. Het houdt je comfortabel terwijl je je armen onbezwaard hebt door beperkende lagen van pluisjes. Dus je kunt boodschappen en / of kronkelende peuters. Als dat niet genoeg reden genoeg is om het elke dag te kopen en te dragen, zou ik ook moeten vermelden dat het spectaculair is voor gelaagdheid onder lagen waar je van houdt, maar niet helemaal warm genoeg zijn. We hebben ze allemaal gekocht. Ze zijn schattig, maar serieus ontbreekt wanneer het betrekking heeft op de feitelijke taak om van Frostbite te weren.
Twee woorden van begeleiding over dit vest: Misschien wil je één maat opgaan, want het kan behoorlijk worden gemonteerd. Ook, na het kopen van het voor jezelf, koop het voor elke vrouw op uw vakantielijst. omdat het een fantastisch geschenk zorgt.

SamGlossy Puffer Don Vest (ook dol op deze bijna identieke versie)

Alice + Oliviadebora Knit Bodycon Jurk

Wolforddylan Houndstooth-panty

De basis van de hele outfit is een gebreide jurk van Alice + Olivia, een die ik vrij zeker ben, we zullen allemaal onbeperkte slijtage krijgen, omdat het ideaal is voor zowel casual als professionele doeleinden, afhankelijk van hoe het is gestileerd. Gelaagde onderaan zijn een spectaculair paar Wolford-panty, in een Houndstooth-patroon dat ideaal is voor de winter. Iets dat geen kerst is, maar voelt als kerst? Houndstooth.

Ik kan niet accessoriseren, dus natuurlijk heb ik twee zeer essentiële stukjes informatie voor je:
De eerste is deze kasjmier Ja Cashmere Beanie. En als je nog nooit een kasjmier muts hebt gedragen, ben je in voor traktatie. Ten tweede, je weet dat ik van deze Stuart Weitzman Combat-laarzen houd. En ik ben niet bang om mezelf te herhalen. Ze zijn geweldig. Die gouden hardware maakt mijn hart stop elke keer als ik naar beneden kijk. Wanneer het deze schoonheden betreft, moet u een halve grootte afdalen terwijl ze groot zijn. Ik draag meestal een 8,5 in schoenen en deze zijn een 8. Nog steeds met veel ruimte voor dikke comfortabele sokken.

Het laatste item dat ik hier zou moeten noemen, is deze perfecte leren riem die ik onlangs ook van Saks heb gekocht. Het is een uitstekende dupe voor een chloe-riem die je hebt gezien dat ik talloze keren draag, maar lang geleden is uitverkocht. Als je op zoek bent naar iets vergelijkbaars, is dit een geweldig alternatief!

Het is mogelijk om warme zoektocht naar winterseizoen samen te trekken met Poolse en stijl. En terwijl mijn sweatpantmomenten erg belangrijk voor me zijn, zijn de momenten, dus de momenten als ik echte kleding kan aantrekken en onthoud de redenen die ik niet erg vind (zo veel) wanneer de temperatuur daalt.

Vergeet niet om mijn exclusieve Saks-kortingscode, Memomary te gebruiken, die u $ 50 korting geeft op bestellingen van $ 300, $ 125 korting op bestellingen van $ 600, $ 200 korting op bestellingen van $ 800!

Stuart WeitzMankolbe Leather Combat Laarzen

Dankzij Saks en Shopstyle voor partnering op dit bericht!

Leave a Comment