Leid me niet in verleiding (ik heb al GPS-GPS)

Ik begreep dat dit zou gebeuren. Ik vroeg Y’all om een lijst te maken van je favoriete materiĆ«le winkels op internet – precies hoe kan ik geloven dat ik niet een beetje browsen zou doen? Evenals dat een beetje browsen zou niet van nature leiden tot een “OMG! Ik moet dat hebben!” moment?

Dat is hier bij mij bij mij, van Waever’s:

Is het niet fantastisch? Het is een beetje prijzig, maar ik vind het niet erg om duur als het iets is dat is perfect (en het is goedkoper dan vrijheid!). Ik ben niet eerder zeker wat ik ermee zal doen, maar ik weet zeker dat ik iets zal achterhalen. Op het uiterste minst zou het een briljante cirkelrok maken …

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Ik geloofde dat je 20, 2007 moest kouden
De truc leeft van jurken, vol. 5july 16, 2006
Geheime levens van jurken vol. 9december 4, 2006

Leave a Comment