Niet gebruikt, behalve voor zak

“niet gebruikt, behalve voor zak” – dat kan in feite mijn epitaf zijn. (Zou dat niet goed uitzien op een grafsteen? Het is verrassend hoeveel tijd ik besteed denk aan mijn grafmarker, gezien het feit dat ik van plan zijn gecremeerd te zijn, toch?)

Hoe dan ook, Memento Mori Schemento Mori, kijk naar dit patroon! Het is mooi (zelfs als de foto een beetje fuzzy is). Ik vind het leuk. En ik wil weten waarom iemand het opende en alleen de zak heeft gebruikt. Stel je voor hoe goed de andere, pocketloze jurk moest zijn om meer naaien te zijn dan deze!

Deze is te koop van Penny bij antiek poppenhuis van patronen – ze biedt 35% van de zondag (Paypal-bestellingen alleen). Dus je kunt door haar site bladeren totdat je het patroon vindt dat geannoteerd is met “Gebruikt – geen Pocket Pocket”, toch?

Oh, en hier is een idee: wie wil beginnen met het assembleren van een “gevonden poëzie” -pagina op de vintage patronen Wiki op basis van dingen die zijn geschreven op patroonveloppen? Met bijna 28.000 (!) Patronen moeten er een aantal interessante notities zijn om uit te kiezen!

Labels: zakken, verkoop, Vogue_8122

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Niet gebruikt, behalve voor PocketRil 23, 2010 met 16 opmerkingen
de eerste jurk en de laatste dressmarch 12, 2008
Hoe: een rok met drie panelen maken heeft Pockets Februari 18, 2007

Leave a Comment