De Purge (2017)

Het is permanent omdat ik gepost, ik weet-sheesh, 2017 amirite? -En Ik ben net verhuisd huis, dat van het programma heeft wat op zijn kop. (Ik heb * bijna * kreeg mijn nieuwe stiksels SEW-staat, dat wel.)

Als onderdeel van het verplaatsen moest ik ronden alle willekeurige plastic tonnen materiaal evenals jurken ik rond het oude huis als een soort van textiel eekhoorn had gecached, evenals alles wat ik kan toestand is … whoa. Het is heel eenvoudig om de staat (nog steeds in een Honda Fit, maar) “oh, ik heb niet zo veel dingen” als je slechts één of twee bakken kunnen zien in een tijd, maar toen ze te verplaatsen neemt met dubbele cijfers trips, met vermelding “ik denk niet dat er veel dingen” provoceert alleen bitter, bitter lachen.

Dus: Ik ben het zuiveren! Zeer, zeer langzaam, maar toch … en, zoals de tijdgeest zou hebben, ik ben het wegwerken van de dingen die niet te doen “vonk vreugde”. een paar van wat ik loslaten materiaal (meestal ben ik het verstrekken van de regionale swaps evenals goodwill maar ik heb wat op Etsy zetten, hier) als een paar van wat ik loslaten is, evenals vintage (nog steeds bezig om erachter te komen wat te doen met vintage als je werkwijze alsmede druk / lui tot de notering op het internet de methode het zou moeten worden vermeld), maar een paar van het toga ik heb mezelf gestikt.

Ik heb altijd al een moeilijke tijd loslaten van jurken die ik heb genaaid, om een ​​of andere reden. een deel daarvan is dat, nou ja, ik echt net als hen, zou ik niet hebben hen gemaakt, anders. deel van het is van het programma van de ‘verzonken kosten fallacy’: “Ik heb X uur alsook Y-dollars op deze, moet ik om het te houden totdat ik erachter te komen wat te doen met het …”. evenals van het programma zijn er alle exact dezelfde redenen dat iedereen houdt kleren die ze niet meer regelmatig te dragen: “Ik kan in vorm in dit wederom een ​​dag / I mag eis it / I kan het uit elkaar te nemen, en maak iets anders uit ervan / ik heb fantastische herinneringen aan het gebruik van deze”alsook ga zo maar door.

En een groot deel van het is dat ik het gevoel dat handgemaakte toga’s moeten worden gebruikt door mensen die hen zullen waarderen!

Mensen hebben vaak vroeg me om offerte (of make replica’s) jurken die ik heb gemaakt, evenals hier aanbevolen, maar stikken is niet mijn taak, het is mijn hobby. Dus ik maatwerk niet zo goed niet doen als ik niet over een jurk of wijzigingen winkel. Ik meestal punt mensen naar de associatie van het stiksel en stijl deskundigen, alsmede op mijn vrolijke manier.

Dit alles is natuurlijk, een lange aanloop naar me zeggen: “Hey! Er zijn veel van de jurken die ik heb gemaakt, dat ik niet meer fysieke of mentale gebied voor-je zou door de mogelijkheid een wilt?”

Ik heb ze allemaal hier zet in een Google-spreadsheet. velen van hen zijn gekoppeld aan berichten waar ze waren te zien bloggen; een paar Ik ben nog steeds probeert op te sporen. (Je zou kunnen behandelen die als grab-bag of lucky-dip jurken als je wilt!)

Ik ben niet op zoek naar een bazillion dollars hier te maken, dus elke jurk is $ 20, plus USPS zorg Mail flat-rate scheepvaart. Ik zal internationaal verschepen (met cautioning dat het duur zal zijn, zo goed als u zult op de haak voor elk type van douanerechten).

Als u een jurk je wilt zien, vul dan dit type met de jurk die u wilt en uw e-mail en postadres, zo goed als ik zal u een Paypal factuur voor de $ 20 plus wat verzendkosten om overal je woont. dan heb je een week om de factuur (of de jurk wordt aangeboden aan iemand anders) te betalen.

Ik zal toga doorgehaald op de spreadsheet als zij worden gedeclareerd en hen als elimineren wanneer ze worden gekocht.

Hier zijn een aantal zorgen die ik geloofde je kan hebben:

Q. Do deze jurken zijn van zakken?

A. Al deze jurken zijn van zakken.

Q. Er is een jurk van jou wil ik dat niet op de lijst! wordt u verkopen?

A. Uh, misschien? Je kunt me mailen evenals vragen. (Ik zal niet de verkoop van elk type van Liberty-print jurken, elke vorm van Tetris jurken, of de Star Wars-jurk, dat wel.)

V. Er zijn geen kosten aan de spreadsheet, precies hoeveel zijn de jurken?

A. Elke jurk is US $ 20.

Q. Wat ga je om het geld te gebruiken voor?

A. Ik ga de helft voorzien van het aan een goed doel (waarschijnlijk georganiseerd Parenthood of Chicago boeken voor vrouwen in Gevangenis), zo goed als ik ga de helft gebruiken ervan om veel meer stof te kopen. (Ja, ik begrijp dat dit een ontkenning van het hele idee van “het wegwerken van dingen” … maar, stof!)

V. Wat als ik niet de missies van elk van deze organisaties te ondersteunen?

A. Easy! Niet de aanschaf van een jurk!

Q. Ik wil een jurk maar ik zou willen dat je het (sommige andere methoden dan zorg Mail flat Rate) schip aan te schaffen. Kan je dat doen?

A. Sorry, maar flat rate, zoals ik eis om de tijd die ik in de rij bij de publicatie-kantoor voor mijn eigen geestelijke gezondheid, alsmede de geestelijke gezondheid van de mensen om me terug te dringen.

Q. zal je (mijn gevraagde wijzigingen) om de jurk voordat u deze sturen naar mij?

A. Nee, ik ben niet bang … je regionaal stomerij / wijzigingen winkel kan u helpen uit.

V. Zijn deze toga’s new?

A. al deze jurken zijn gedragen. Sommigen zijn veel meer dan anderen gebruikt. (Noemenswaardige afwijkingen worden vermeld in de spreadsheet.)

V. Zijn de metingen lichaam MMOUrements of kledingstukmetingen?

A. Het zijn kledingmetingen, vastbesloten vlak aan de voorkant en verdubbeld. Zorg ervoor dat je jezelf voor jezelf gaat!

V. Waarom geef je ze niet allemaal aan goodwill en worden er ook mee gedaan?

A. Ik ben bezorgd dat ze als vodden worden behandeld omdat ze geen labels hebben. Ik wil dat ze naar grote huizen gaan!

V. Spreken van labels, zul je een label in de toga zetten om te laten zien dat het door jou is gemaakt?

A. Ik zal er geen voor u naaien, maar als u $ 2 toevoegt, zal ik een van deze gooien (totdat ze allemaal verdwenen zijn). Dat $ 2 rechtstreeks naar het goede doel zal gaan.

V. Ik zou graag een andere methode betalen (niet Paypal).

A. Sorry, ik kan alleen PayPal nemen.

V. Zal u elk type van uw stikselpatronen zuiveren?

A. Misschien? (Oh God, ik heb zelfs niet geloofd over het cullen van de patronen …) Als ik dat doe, zal ik ze op Etsy opzetten.

V. Wanneer eindigt dit zuivering?

A. Bij zonsopgang. Wanneer ze allemaal zijn verdwenen. Ik moet deze echter uit mijn huis krijgen, dus alles wat niet in een maand of zo is verdwenen (eind juli) zal tenslotte waarschijnlijk naar goodwill gaan.

V. Ik heb een bezorgdheid dat je niet in staat was om te anticiperen! precies hoe kan ik het vragen?

A. Laat uw bezorgdheid over als een opmerking over deze publicatie en ik zal het zo snel mogelijk reageren.

Hier zijn een paar van de jurken, geduldig wachten in hun bakken voor nieuwe eigenaren:

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Je gloeit! 12 juli 2012 met 25 reacties
Mijn eerste stof! 4 juni 2008
Wat ben je aan het doen voor geplaturday? 26 september 2012 met 12 reacties

Leave a Comment