Wilt u een nieuwe jurk zien?

Ik hoop het, omdat ik er een heb:

Dit is het lijfje van mijn oude vriend, eenvoud 1577, Sans Collar – ik heb eindelijk het Darn-ding uitgespoord en zelfs een centimeter aan de lengte toegevoegd. Ik weet niet waarom, maar ik lijk veel meer lengte van mijn schouder-tot-taille dan voorheen. (Is dat zelfs mogelijk? Ik dacht dat ik verwacht dat ik met de leeftijd zou krimpen.) De rok is van dat “W3” -patroon van een miljoen jaar geleden.

Hier is de rug:

Hier is de binding van de huls (de zoomgerichte is dezelfde kleur):

En de rits, die 1) vreselijk en 2) aan de verkeerde kant is! Ik was behoorlijk ziek met de griep over Thanksgiving, maar kon niet worden geconfronteerd met de gedachte aan een vierdaags weekend zonder naaien … maar mensen, ik moet je vertellen: bedien geen naaipatronen terwijl ze onder de invloed van het koude medicijnen onder de invloed hebben.

Gelukkig heeft het geen invloed op de draagbaarheid van de jurk, ik heb net een of twee slechte momenten gehad waar ik niet kon achterhalen waarom er iets was uitgeschakeld. Mogelijk zal ik vanaf nu mijn ritszijden overzetten, gewoon om mezelf een kleine cognitieve behendigheid te geven? (Waarschijnlijk niet.)

Deze stof was van Superbuzzy – Ik heb het afgelopen lente gekocht, het beste als het een beetje te warm werd voor een diepe winterjurk. Maar nu is het weer perfect, en het heeft ook een klein beetje van een christmassy-gevoel, denk ik.

Sorry voor de blog Hiatus – ik moet deze blog nog steeds verhuizen naar een nieuwe host, omdat het zo groot begint te worden dat mijn huidige gastheer kreunen. Maar ik zou in staat moeten zijn om een ​​post of twee in te knijpen terwijl ik de dozen verpakt!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Hoe: een rok met drie panelen maken heeft Pockets Februari 18, 2007
Terug naar de eenvoud 1577January 15, 2017in “Denim”
De honderd jurken: dag 8june 10, 2013in “100 drukken”

Leave a Comment