Nog eens 9929, Florida-Style

Dit is de tweede Liberty 9929 die ik heb gemaakt – dit is Liberty MIM, een van mijn favoriete prints. Deze afdruk maakt me gewoon zo blij, hoewel ik niet zeker weet of ik er tevreden uitziet in deze foto … waarschijnlijk de schuld van mijn contactlenzen. Ze zijn zoveel handiger dan een bril als ik weet dat ik de hele dag in en uit het zwembad en de oceaan zal zijn, maar hopping in en uit het zwembad en de oceaan impliceert veel chloor en zout in mijn ogen, ook, wat niet zo handig is.

In ieder geval. De gele sandalen zijn van Topshop, van mijn reis naar het VK in mei 2011 (ze hebben bogen over de bovenkant die ik niet denk dat je het kunt zien); Dezelfde oude staal, en de oranje armband is een van die wegstromen ding dat uw naam en uw ijs-telefoonnummer heeft en wat uw bloedtype is. Ik draag het hardlopen en ook wanneer er een kans is van een badmeester om mijn onbewuste lichaam uit de branding te trekken.

Zoals typisch voor deze reis, zelfs als ik denk dat ik het blote minimum inpakt, heb ik teveel ingepakt. Ik bracht drie jurken en twee shirt / rok combo’s voor zeven dagen, maar had kunnen eindigen met twee minder kledingwijzigingen (de plaats die we verblijven heeft een wasmachine). Ik heb ook een veel meer badpak gebracht dan ik absoluut nodig heb, maar ik haat het echt om terug te komen in een still-vochtige pak. (Ik hou van de nieuwe High-taille Two.jpGece-trend, ik denk dat dit de eerste zomer is die ik een niet-tankini twee.jpgeece-pak heb gedragen, want voordat mijn kind is geboren …)

Het is een geweldige reis geweest, maar ik kijk er naar uit om morgen thuis te zijn … en niet alleen omdat dat is waar mijn naaien apparaat is!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Honderd jurken: Dag 4June 6, 2013in “100 drukken”
De honderd jurken: dag 35july 7, 2013in “100 drukken”
Moeilijk om te onderscheiden 10, 2012 in “Erin_sewing”

Leave a Comment