Red deze jurk! Of niet.

Oh, Jeebus. Ben je ooit gepasseerd door een zwerfkat, ontbrak één oog en beroofd van het grootste deel van zijn bont, en dacht: “Oh, arm ding!” en nam het mee naar huis? Of gezien een perfect run-of-the-mill ruk en dacht “Gee, hij lijkt interessant gebroken, mijn liefde zal hem genezen!” en gedaan hetzelfde? Of besloot dat een totale scheiding uw “fixer-upper” is? Nou, dat is de manier waarop ik me voel over deze jurk.

Ik kan zelfs zelfs zelfs een halfhartige apologia voor de kraag beginnen, dus laten we het in stilte overgaan. Noch voor de mouwen, die uitdrukkelijk uitdrukkelijk lijken om uw bovenarm bingo-vleugels vrij en lief te lopen. De rok ziet eruit alsof ze het van een Fabric-rantsoeningshandleiding van 1940 hebben getrokken – zo veel en niet één inch meer! Maar zelfs als ik de kraag heb afgetrokken, vernauwde de mouwen en mest de rok op, het zou er nog steeds uitzien als iets dat je vergist voor een van de huishoudelijke medewerkers in een leukerhotel.

Ik weet zeker dat mijn gevoelens voor deze jurk allemaal om de zakken gaan, met extra subliminale invloed van de schoenen in de illustratie, die ik fel fel is. En een klein beetje omdat de vrouwen die deze dingen eruit zien eruit zien alsof ze slechts één sneerkijk van voorbijgangers zijn om een ​​meisje bende te worden, op het model van Charlie’s engelen. Duidelijk. Ik bedoel, ze hebben de Brainy Brunette (Ringleader en Commandant, terwijl ze centraal staat), de DoSy Blonde (je kunt vertellen, omdat ze in de verkeerde richting kijkt en blauwe gingham draagt) en de exotische en feisty-persoon van kleur Exotisch zijn! en van kleur! is onheilling Cauauusische kenmerken). Merk op hoe de brunette haar terug moet houden, opdat ze haar blik van Whoop-Ass voortijdig openhoudt.

Gelukkig, ik geef me zeer zelden in aan de “IT-Broken-i-Must-Fix-IT” -impuls. Als u dit patrooncomfort wilt aanbieden, klikt u op de afbeelding en betaalt u uw $ 4 op eBay. Ik denk dat ik gewoon ga kijken naar een paar buttkicking vrouwen op tv (buffy, alias, oude Doris-dagfilms – wat? Ze doet metaforische buttkicking, en heeft betere kleding!) En zoek naar online twee-tonen platform Oxfords online.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

LinkTastic Friday: Nuttigheid Editionmay 30, 2008with 41 Opmerkingen
Rant: Ik zie Londen, ik zie FrankrijkOntober 28, 2008
Ik dacht dat je 20, 2007 moest gouwen

Leave a Comment