Door Jupiter!

Jen bij Momspatterns.com heeft me deze link gestuurd – OH, YAY voor Novelty Print Sundresses, vooral nu het weer warmt. Als ik mijn Dutchers had (en ik moet toegeven, doe ik meestal, tenminste als het gaat om jurken) zou ik niets dragen dat niet roman op de een of andere manier was tussen Memorial Day en de dinsdag na de dag van de Arbeid.

Deze is natuurlijk een stellair voorbeeld – de halslijn alleen zou het in die categorie plaatsen, maar de zakken geven het ontsnappingssnelheid.

Het wordt vermeld door Marie92001 en het startbod is nu ongeveer $ 50 – maar het eindigt op de 27e, dus voldoende tijd om uw bod binnen te krijgen. Het is B34, en de verzendkosten zijn slechts $ 6.95 – I * DO * SO zoals verkopers die de verzending laag houden. Er is niets slechter dan te vergeten om te controleren en te vinden dat de verzending tweemaal de Priority Mail flat-tarief boxpost is!

Hoe dan ook, de sterren hebben zeker uitgelijnd voor deze jurk – ik ben half verleid om te beginnen met Googlen Solar System-stof, ikzelf. Natuurlijk, om echt geeky te zijn, zou je een knop-voorjurk moeten hebben met de knoppen op afstand als de planeten … als dat zelfs zou werken; Ik heb een vage herinnering aan het doen van een “relatieve afstanden van de planeten” in de vierde klas, waar Mercurius op het bureau van de leraar zat en Pluto uiteindelijk eindigde aan het uiteinde van het atletische veld. Dus misschien zou het niet werken aan een jurk. Maar anders zouden anders / gekleurde knoppen!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Hoe niet te reageren op Criticismapril 18, 2008
Binnenkort: een jurk een dag T-shirts! 25 mei 2007
Mijn eerste stof! 4 juni 2008

Leave a Comment