Photoshop -tutorial – Hoe een Twitter -vogel te maken

Surf op het net dat ik een Photoshop -zelfstudie heb gevonden over hoe je een Twitter -vogel kunt maken, dus ik heb ervoor gekozen deze met jullie te delen. Natuurlijk heb ik het een beetje geremasterd, maar ik heb de originele afdrukken bewaard van de stappen die bij aankoop zouden moeten worden genomen om de tekening te voltooien. Hoewel het er mogelijk ingewikkeld uitziet, is de tekening vrij eenvoudig, vooral als je wat tekenvaardigheden en wat kennis hebt in het werken met een bewerkingsprogramma zoals Photoshop.
Dus hier gaan we, eerst moet u een bestand maken met een grootte van uw keuze. U kunt ook vormen van uw computer kiezen en deze hier gebruiken. Dus als we de afbeeldingen laten spreken, hier is het:
Photoshop tutorialphotoshop tutorialphotoshoptwitter birdtwitter birdtwitter birdtwitter birdsee? Het is niet zo moeilijk, als je blijft en erover nadenkt. Je kunt zo creatief zijn als je wilt, hoewel het een vooraf gedefinieerde blauwe Twitter -vogel is, je kunt het personaliseren zoals je leuk vindt. Het is eenvoudig, het is schoon en het resultaat zal zijn onstuimig. Het is best goed om je eigen Twitter -vogel te bouwen. Het geeft u uw site een persoonlijk tintje en mensen zullen het gewoon veel meer waarderen dan u denkt.

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Comment