In Sovjet Rusland draagt ​​Bow je!

(Onthoudt een individu zelfs die grappen?)

Nancy stuurde me de link hiernaar als het nog glorieus te koop was op eBay (van de verkoper The Olive Shoppe). Wie dit heeft gepakt, gaat vanavond naar Wang Chung, dat is zeker.

Ik geitje, ik geitje, maar alleen omdat ik van hou. Of liever, ik was altijd van. Ik weet zeker dat ik het overal zou zijn geweest (of het zou overal zijn geweest) toen het oorspronkelijk uitkwam. Hoewel ik er zeker van ben dat ik de boeg de voorkeur had om fluorescerend geel te zijn, en ik had ongetwijfeld met een armvol rubberen armbanden geaccentueerd. Om nog maar te zwijgen van het spelen van Sade’s “Diamond Life” of de Fixx op volle ontploffing tijdens het aankleden. Ik weet niet zeker of ik nu zoiets met een rechte gezicht kan dragen. (Natuurlijk, wanneer draag ik iets met een recht gezicht?)

Maar deze jurk, veel meer dan alle hete roze & zwarte elektroclash-mode van de afgelopen jaren, laat me weten dat ik eindelijk op het punt ben waar ik de persoon kan zijn die duidt dat ze niet kan zien De opbolk van alles wat ze droeg de eerste keer dat het populair was! Het is een mijlpaal, ik ben heel blij dat ik, in feite bereikt. Nu, als alleen mijn haar zou opschieten en de hele weg grijs gaan. Gravitas, het draait allemaal om de gravitas …

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Rant-tastisch onderwerp # 143: “Wat te dragen op vliegtuigen” 25 juni 2007
Wat ik zou dragen (als ik een man was) 10 juli 2008
LinkTastic Friday: Nuttigheid Editionmay 30, 2008with 41 Opmerkingen

Leave a Comment