Matt Ferguson Poster Style evenals Picture

Matt Ferguson Poster Design
Matt Ferguson is een in het VK gevestigde briljante illustrator die drop-dode prachtige posters produceert voor niemand anders dan Marvel Studios, waar hij veel populair voor is. Hij stijgt officiële kunst voor de Star Trip -franchise en voor Hellboy en andere goed gevestigde films en tv -eigenschappen.
Hij legt zichzelf uit als “een grote nerd en wil graag geeky kunst maken in mijn gratis tijd.”
Dit zijn een hel van stijlen om in je gratis tijd op te treden, toch?

Maar het is dit oprechte enthousiasme dat zijn bezetting in de popcultuurindustrie introduceerde. Dit leidde tot het werken met enorme zaken zoals Marvel. Zijn succesverhaal is bijna een cliché. Zijn werk ging viral op internet en bereikte vervolgens uiteindelijk de producent van de Hulk -film, die het officiële kunst maakte. De rest is geschiedenis, zoals ze zeggen.
Zijn stijl neemt een minimalistische techniek aan, maar alleen op het eerste gezicht. Omdat als je dichterbij kijkt, je de voorzichtige details zult opmerken, vergelijkbaar met een oude instellingsstijl van posterontwerp.
De werken die hij als vertegenwoordiger van zijn vaardigheden beschouwt, zijn de originele Avengers -assembleren Poster, de Fog Motion Picture Poster en de Iron Guy 3 Teaser Poster.

Als een fervent trekkie weet ik zeker dat hij zijn werk voor Star Trip een droom ziet uitkomen. Hij kwaliteiten het werk van Greg Capullo voor Spawn tot zijn sterke impuls om een ​​kunstenaar te worden. Evenals bedankte aan God daarvoor, omdat elk van zijn illustraties een kunstwerk is dat op je muur moet worden ingelijst!

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Comment