Nooit genoeg stippen

Lisa stuurde me de link naar deze, nog een eBay Glory vermeld door Steenbok Vintage.

Kijk naar die punten! evenals de plank buste, evenals de enorme OL ‘RUCHEEL. Ik ben nu echt geobsedeerd door de enorme OL ‘HEM RUCHEERTUIG – Ik moet vier of vijf patronen hebben die het kenmerken. Niet de jaren ’70 Prairie Hem Ruffle, maar deze uitbundige, kan geen help-mezelf 1950s zoom ruche. Het soort waar gewoon in een stoel zit, verandert in een soort bruisende gebeurtenis.

Natuurlijk wachten al die patronen totdat ik een ruffingsvoet voor mijn naaimachine krijg. (Ik kan gek zijn, maar ik ben niet dom.)

In feite wacht het grootste deel van mijn naaien op de ene of andere reden, met de ‘One Reason’, met name dat ik de woordenboekvereniging van Noord-Amerika in Juni in Chicago coördineerden. Evenals sinds juni is er, volgende week, er is zoveel te doen, waarvan er geen kan worden bereikt met een naaimachine. Gij. Maar als je in de buurt van Hyde Park op zaterdag 16 juni moet zien, moet je het nieuwe woord open microfoon zien, dat is (zoals je zou kunnen bedenken van de naam) open voor het publiek. Kom horen mensen pitchen hun nieuwe woorden naar woordenboek-editors! Of kom een ​​pitch van jezelf!

(Ook lijk ik de gevreesde zomerkop koud te ontwikkelen. Arrrrrrrgh.)

Hoe dan ook, terug naar de jurk – het is B36, evenals in geweldige vorm – kijk eens! (Klik op de afbeelding om de lijst te bekijken.)

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Tien dingen die ik ga maken zodra ik in de buurt kom naar Itdecember 11, 2008with 64 reacties
Guest How-to: Petticoats en crinolines en slips, oh mijn! 4 maart 2008
Ruches? Ruchles.August 9, 2006

Leave a Comment