Patroonverhaal van deze week (en verkoop)

Jimmy: Waarom ben ik in deze jurk, nogmaals?

Janie: Omdat het een film is, DOFUS. Dit soort dingen gebeurt in films. Je wilt ergens in gaan, dat zijn allemaal meisjes, en ik heb gewoon * gebeuren * om een ​​jurk (en schoenen te hebben!) Die perfect bij je past, ondanks dat we volledig verschillende maten zijn.

Jimmy: Waarom wilde ik met je meegaan?

Janie: Moet ik alles in deze plot doen? Ben nu in VoiceOver? Heb ik een naambadge die zegt: “Vraag me om expositie aan te bieden?”

Jimmy: Nee, echt, ik weet het niet.

Janie: (Heavy Sigh) zie dat meisje achter me? Je loooooove haar. Ondanks het feit dat ze geen accessoires kan opnemen.

Jimmy: Oh, oké. Bedankt.

(pauze)

Jimmy: Oké, wat doen we nu?

Janie: tellen tot drie, eend dan vóór de explosie. Wanneer de puinhoop helpt, help haar op. dan kus.

Jimmy: Ik wil gewoon zeker weten dat ik dit recht heb. Kus haar, toch?

Janie: De volgende keer wil ik in een weerwolfsfilm zijn.

[Dit patroon – en veel andere mooie! – is vandaag en morgen te koop bij Sandritocat’s Etsy Shop! 20%, plus ze biedt gratis verzending met drie of veel meer patronen. Noem “20% korting” in het gedeelte Notities en wacht vervolgens op een herziene factuur of zal Sandra het verschil terugbetalen via Paypal. Genieten!]

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Ik dacht dat je 20, 2007 moest nekennen
Een dueier en verklaring van principlesmay 15, 2008with 214 reacties
LinkTastic Friday: Nuttigheid Editionmay 30, 2008with 41 Opmerkingen

Leave a Comment