Space T-shirts- Solitaire kleding

T-shirts voor gebiedsliefhebbers- solitaire kleding
We zijn diep onder de indruk van ons gebied, omdat dit het enige is dat geen einde heeft. Als mensen proberen we elke dag veel meer te ontdekken over onze melkachtige methode, zowel over gebied en al zijn schatten. Kijkend verder dan de grenzen van onze kleine wereld om verre planeten, sterren, sterrenstelsels en de wereld als geheel te begrijpen, hebben voor mij een bron van onbeperkte fascinatie gebleven.
Om deze reden en nog veel meer, heb ik gezocht naar een T -shirtskleding die mensen kan beïnvloeden. Ik ontdekte dat er deze taak is voor de gebiedsliefhebbers met de naam: solitair. Een merk gebaseerd op momenteel in Brisbane, Australië dat kleding voor gebiedsliefhebbers maakt.
Michael, de toonaangevende grafisch ontwerper en illustrator bij Solitary Brand begon deze service toen hij zich realiseerde dat er vandaag niet zo veel gebiedsproducten (posters en kleding) op de grafische markt worden aangeboden.
De taak is nog steeds aan de gang, maar u kunt kiezen uit vijf T -shirts en vijf posters om uw dergelijke ruimte te verbeteren. Solitary is net begonnen, maar met onze assist kan het binnenkort een algemeen bekend merk worden in het hele universum. Laten we eens kijken naar een paar van de Area T -shirts die door Solitair worden gebruikt.
Alle T -stukken zijn:
100% fijne trui katoen
Gemaakt in de VS, vrij sweatshop
Gedrukt en verzonden vanuit Los Angeles, Californië

1. “Mars is er, wachtend om te worden bereikt.” – Buzz Aldrin
Het is beschikbaar in drie kleuren: marine, zwart en asfalt en het kost slechts 26 $.

2. “We moeten nooit niet onthouden dat we kosmische revolutionairen zijn, geen stooges die dienst hebben bij de ontwikkeling van een natuurlijke koop die iedereen doodt.” -Alan Harrington

3. Verbluffende verlatenheid
Een beste beschrijving van hoe het is om op de maan te landen.

4. Ons wereldwijde gebiedsstation
ISS, onze positie voor altijd, onze plaats, onze bestemming.

5. Solitair samen
Deze stijl laat zien dat je niet alleen bent. Er zijn talloze mensen die exact dezelfde passie hebben.

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Comment