Memory Stitch, of precies hoe je je oude tee-shirts converteert in het perfecte geschenk

Ben je nog steeds op zoek naar het perfecte geschenk? Welnu, we kunnen niet precies je visie over “perfectie” figuur, maar we hebben zeker een uniek voorstel.
Iedereen heeft t-shirts gevonden die niet langer “weareble” zijn. Maar je kunt ze maar gewoon weggooien, omdat ze binnen geweldige herinneringen binnenkomen, evenals het zouden zijn als het verstrekken van een deel van jou. evenals het wordt een echte worsteling. Het geweldige nieuws is dat iemand die ook aan geloofde en kwam met een verbazingwekkende resolutie.
Gebruik je oude tees opnieuw en produceer het perfecte geschenk – zelfs voor jou
MemoryStitch produceert snel betaalbare, bovenste inkeping Upcycled Quilts, evenals andere textielproducten van geliefde T-shirts. Ze streven ernaar om de gekoeide unieke kousen te produceren door je geliefde mementos te herleven. Om ervoor te zorgen dat u uw verhalen nog vele jaren kunt blijven vertellen.
Dus er is geen twijfel dat mensen bevestigen dat MS ongewoon is! Ze hebben vele jaren van quiltenervaring en ook zo belangrijk, deze Tee Shirts Quilts die de bank niet zullen breken.

Hoe het echt werkt:
Verzamel je favoriete Tees
Selecteer de tee-shirts (voorkant, achterkant of beide) U wilt gebruik maken voor uw quilt, personaliseer uw T-shirtsquilt, evenals afrekenen.
Snijd en stuur ze om naar buiten te verzenden, gebruik de aanwijzingen om te knippen en om uw shirts op te bundelen. Ze nemen het vanaf daar.
En dat is het! Ze zullen je overhemden samensteken in een opmerkelijke T-shirtsquilt en het schipt het overal in de VS gratis in de VS!
Oh, evenals het leuke is dat ze eveneens kussens maken.

Dit geavanceerde cadeau zal zeker golven maken, evenals iedereen die het leuk vindt, want het is niet alleen praktisch, hoe ongelovig geweldig! Wat denk je, bezit je zo’n deken / kussen?

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Comment