Bazaar, terwijl Bizar, nog steeds motivatie

biedt, dus het meest recente probleem van de expositie is een beetje aan de bizarre kant (kunnen we alsjeblieft proberen geen lange verhalen over het seks-leven van Rock Stars of andere sterren voor een tijdje? Weet je, net als een aanpassing van het tempo?) Er was deze toga erin, waar ik van hou.

Deze jurk is van CallaLiLIBELLE – en terwijl we over moratoriums spreken, geloof ik dat namen die de Demi-Monde van de Franse kwartaal van de draai van de vorige eeuw oproepen, of overdreven geachte pedigreed-showhonden een beetje overmatig worden.

Deze jurk bevond zich in de “stijl op elk type leeftijd” -functie, in de sectie 70+. Ik ben altijd blij met de sectie 70+, omdat het inhoudt Zoals eveneens, sinds ik altijd geloof “cool, heb ik 30-enkele jaren om rond te gaan om [wat het ook is, dat is dat mijn oog is]. Bovendien gooien ze typisch een schoen met een lage hakken als een SOP voor al hun delicate osteoporotische lezers.

Ik zou graag een patroon gebruiken, zoals dit voor mijn bruine rozenmateriaal – elk type aanbevelingen voor een vergelijkbaar vintage patroon zou zeer op prijs worden gesteld!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

De truc leeft van jurken, vol. 5july 16, 2006
Mooie dag voor een wit bruiloftsevenement (jurk) 13 juni 2008
Bells rinkelen (Plus New Wiki Charity Challenge) 8 september 2009 met 47 opmerkingen

Leave a Comment