Pick-a-Pocket, elke zak

Jim heeft me deze oude stoffenadvertentie gestuurd – en kunnen we het gewoon allemaal eens zijn dat het geweldig is? Afgezien van de rare randversiering? en mogelijk de kleur beige?

Ik denk dat ik echt een van deze multipeld-rokken nodig heb – vooral de versie “Hopscotch”. Ik wil graag alle zakken sluiten met contrasterende heldere plastic ritsen (voor slechts een TINCH meer veiligheid en een beetje extra WTF? SAUSE).

Mijn favoriete deel van deze oude advertenties zijn de garanties. Deze staten “Garantie:” Indien een artikel voornamelijk is gemaakt van een Merk Katoen van een Indiase hoofd niet de juiste service geeft vanwege het vervagen of rennen van Indiase hoofdkleuren, of als de stof meer dan 1% krimpt, zullen we het totaal van het totaal verkleinen Kosten van het artikel. ‘ Zorg ervoor dat de naam van de naam Indian Head op de SELVAGE- of HAND-tag is. ”

Ik kan echter niet geloven dat het Indiase hoofdkatoen in 39 kleuren is en beige is degene die ze hebben besloten. Beige. Weet je hoe ze zeggen dat het tegenovergestelde van liefde onverschilligheid is? Het tegenovergestelde van kleur is niet kleurloosheid, het is beige. Ik bedoel, ik ben grotendeels beige en ik haat die kleur.

Ik zou me de excuses kunnen verontschuldigen voor de spottin van de “A Day” -onderdeel van “jurk per dag”, de laatste tijd – veel reizen. (Ik typ dit om 6 uur ‘s middags in een luchthaven vertrekkamer, eigenlijk …) Ik ben op weg naar Tokio en Sapporo! Verwacht meer Japanse stoffen foto’s en de gelijktijdige Japanse stoffen kopen.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Tien dingen die ik ga maken zodra ik in de buurt kom naar Itdecember 11, 2008with 64 reacties
Hoe: een rok met drie panelen maken heeft Pockets Februari 18, 2007
Nogmaals, van de topmay 27, 2008

Leave a Comment