Mignonette-gown

Data Dit weg voor de volgende zomer – zo schattig en slechts $ 60! Ik hou van liefje halslijnen, dus vrij zonder ook te onthullen.

Over onthullend gesproken, ik was googlen voor “Peacock-jurk”, omdat ik nutteloos in gedachten had gehouden dat ik een van die Flapper Peacock-jurken wilde ontdekken. In plaats daarvan ontdekte ik deze lichaamsverf ‘jurk’. hoogstwaarschijnlijk niet risicovrij voor werk.

Hoe dan ook, verander alsjeblieft je interesse terug naar de polka-dot-jurk. Het is helemaal niet gepast voor de regenachtige kille weersomstandigheden die we nu hier hebben, dus al het nog veel meer reden om erover na te denken, nu, ook, evenals een bladwijzer voor de volgende zomer.

Eén ding – de geweldige mensen bij Mignonette in Brooklyn zijn zeer tevreden van hun jurk die alle methode zoveel mogelijk past als een maat 12 / B34! Zucht. Omdat we allemaal begrijpen dat er niemand in Brooklyn is die groter is dan dat. Ah, nou, als je het echt leuk vindt, componeer ze en zie of ze hun patronen zo veel zullen beoordelen als ten minste een maat 16, bij voorkeur tot 18 of groter, omdat dit een stijl is die echt fantastisch is op grotere meiden.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

De laatste duro jr van summertime 2008September 3, 2008
Geheime levens van jurken # 14 MARCH 27, 2008Met 80 Opmerkingen
Ik miste bloggen tegen seksisme! 9 maart 2007

Leave a Comment