Nog een korrellijn Farrow

Ik heb een beslissing genomen die ik voor Wintertime 2017-2018 echt wil jurk als een overwoekerde driejarige in A-lijn jurken evenals felle panty’s, dus ik heb er twee een Lot More Grainline Farrows om me te helpen met dit doel. Hier is een van hen:

Het materiaal komt uit een Duitse Etsy-verkoper, die geweldige deals lijkt te hebben, evenals geweldige deals van printweatshirts. Het is zowel middelzwart als charmant evenals zacht aan de binnenkant, maar ik begin echter al een beetje pilling na extreem beetje slijtage; Gelukkig is het patroon zo hectisch dat het tot nu toe verbergt.

Hier is een beter zicht op de stof, plus een beetje van de halsafwerking:

Ik heb een beslissing genomen om een ​​contrastpijpen te doen (gewoon routinematige Wright’s) op de zaad van de voorzak om die naadline te maken:

Bij het matchen van deze naad is methode veel gemakkelijker als je de vraagtape gebruikt, evenals een gooi van slechts een paar centimeter onder de naad. Dan kun je inspecteren om er zeker van te zijn dat het geëvenaard is voordat je teruggaat en de hele voornaad voor echt te stitchen.

Ik heb geen uitstekende taak gedaan die de zoom met zich meebrengt (het is wiebelig in delen) maar met dubbele naald stiksels evenals een niet-ravelachtig materiaal, alles wat ik moest doen was het overschot af, evenals wat er ook goed was :

Hier is de naad achter het midden, waar je waarschijnlijk al een klein beetje van het pilling kunt zien:

Ik sneed maat 10 in de vorige versies die ik zowel gemaakt als in materialen zonder rek waren ze een beetje strak in de armscye; Voor deze versie sneed ik een 12 op de schouder, waardoor een 10 boven de pocketline-naad is, evenals die mij de toegevoegde eenvoud waar ik op hoopte. (Dit materiaal heeft in wezen geen stretch, dus het is uiteindelijk een geweldige test van de dimensionering.)

Ik maakte ook de GrainLine Farrow in een mouwloze versie in het zwarte sweatshirt brei om te dragen als een trui, maar ik ben niet erg blij met het behouden van die versie – het materiaal dat ik ontdekte is enigszins zowel glanzend als polyestie, evenals Eerste keer dat ik het gebruikte, met een grijze tee-shirts, evenals grijze legging, voelde ik me als een postulant in een koop van Courrèges-geïnspireerde gebiedsnonnen. (Dat is geen slecht gevoel, om er zeker van te zijn, maar was echter niet echt de esthetische waarvoor ik ging.)

Als je eenmaal het ritme hebt, is deze jurk belachelijk eenvoudig en snel om te naaien, zelfs de leidingen, de bias halslijn trim, het ruilen voor de dubbele naald, enz. Enz. Het moeilijkste is voldoende dikke, stabiele brei! (Aanbevelingen WELKOM!) Als u minder ongeduldig bent dan ik stel, suggereert ik extreem aan het kopen van in de persoon of het bestellen van stalen voordat u plaatst; Ik heb een paar stukjes in mijn voorraad, nu dat ik ook Rashly heb gekocht en nu vereist om alternatieve patronen te ontdekken voor … ik ga er een paar in geweven materialen (waarschijnlijk flanel) maken, maar de gebreide degenen zijn zo comfortabel !

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Het beste vliegtuig dressobertober 29, 2017in “Erin_sewing”
Duro juniorjuly 14, 2008
Kan ook (er) 29 mei 2021in “strepen” springen “

Leave a Comment