Turtleneck Tear

jurk: Kate Spade (ook hier, hou ook van de beige versie hier en vergelijkbare stijlen hier en hier) | Sweater: Kate Spade (hier laatst gestyled!) | Schoenen: Louise et Cie (vergelijkbaar hier) | Zonnebril: Nina Ricci (vergelijkbaar hier) | Ketting: Gorjana | Pools: Essie (A-lijst)

<< >

Iedereen die mij heeft gekend op een zinvolle periode van tijd kan attesteren op mijn onverzettelijke toewijding aan het coltrui in zijn talloze vormen. Deel Functie (Hallo, Wisconsin Childhood), Deel Fashion, de liefde is echt. Coltrui? Blijkbaar. Turtleneck-tank? De hele dag. Turtleneck Rash Guard? Absoluut … en ik surf zelfs niet. Cue Cue The Coltleneck-jurk. Als je er geen bezit, bekijk dan deze Kate Spade Charm met ongelooflijke lederen en elleboogpatches. Je zult snel vergeten dat de rest van je wintergarderobe zelfs bestaat.

P.s. Veel nieuwe ongelooflijke dingen toegevoegd aan mijn winkelpagina om te helpen bij het winkelen van vakantie. Bekijk het en als u op zoek bent naar hulp bij het dragen van uw kantoorvakantiefeest of zoekt u naar het beste geschenk om een ​​collega te kopen, bekijk dan de onderstaande gidsen!

Bekijk @maryorton op Instagram …

Foursixty

Dit bericht wordt gesponsord door Nordstrom. Alle productselecties, styling en meningen zijn van mijzelf.

Leave a Comment