Sashtastic!

Keeley stuurde deze link naar mij – is het niet fantabulous? Ik hou van de sjerp, zeker – wat is er niet van om lief te hebben? Ik ben niet zo opgehakt op het lijfje / nek / mouwen, maar de sjerp maakt een beetje akkers twijfels die ik misschien heb gehad.

Dit is B38 / W30 en wordt opgemerkt in de eBay-winkel van Dorothea’s Closet, voor $ 157.

Als ik zoiets zou doen, probeer ik erachter te komen hoe je verwisselbare sjerpen kunt maken; Ik zou een Bluey-Green One willen, en een jallerie-oranje, en zelfs (voor de hoogte van de verfijning) een oesty-grijs / ivoor één.

Maar gezien het feit dat mijn stapel ‘om’ te maken “exponentieel groeit, zal ik niet rondgaan om het tot ongeveer 2027 te omkeren. Dus je zou het nu net zo goed kunnen kopen. Ik kom je te vinden wanneer ik het nodig heb.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

De juranuary 21, 2009
Wat ik zou dragen (als ik een man was) 10 juli 2008
Geheime levens van jurken # 14 MARCH 27, 2008Met 80 Opmerkingen

Leave a Comment