30 jurken in 30 dagen – herfst/wintereditie!

< >

Fijne november !! Vandaag ben ik zo blij vandaag om de herfst/wintereditie van mijn 30 jurken in 30 dagen series te starten! Als je hier nieuw bent en mijn lente/zomer -editie miste, hier is de mager: elke dag voor de komende 30 dagen post ik een nieuwe favoriete jurk op Instagram (@maryorton). Elke post zal gericht zijn op een bepaalde herfst/winter gelegenheid – alles van favoriete herfstactiviteiten zoals de hooitraidejurk van vandaag, tot jurken ideaal voor vakantiefeesten, tot de ideale oudejaarsjurk en helemaal door Valentijnsdag!

Ik ben zo dankbaar voor je ongelooflijke reactie op mijn eerste 30 jurken in 30 dagen series in maart, dus ik ben erg blij om door te gaan ronde twee! Vandaag schop ik dingen af ​​met deze rode en zwarte Buffalo -cheque -jurk, ideaal voor een herfst hooitocht, een herfstvuur of zelfs een herfstvoetbalwedstrijd.

Naast het aanbieden van een leuke verzameling van mijn favoriete jurken, is mijn doel met deze serie om een ​​echte bron te bieden voor het navigeren van het hele seizoen – waarvan vele ons echt in deze tijd van het jaar sluipt. Vooral in de aanloop naar de vakantie, staan ​​werk en het leven vaak in de weg om vooruit te plannen voor de feesten, evenementen, reizen, bruiloften en andere gelegenheden die de herfst- en winterseizoen seizoenen zo speciaal maken. Of je nu een Thanksgiving -soiree, een formeel kantoorvakantiefeest of een familie -ski -reis op de kalender hebt, het gevoel dat je “niets te dragen hebt” zou je niet moeten tegenhouden van het eerst in alle festiviteiten te duiken (… vooral omdat ze mooi zijn Veel alles betreft veel drank en voedsel, twee dingen die nooit moeten worden afgeschrikt vanwege een kledingdwil).

Maar nog erger dan het gevoel dat je niet de beste jurk hebt om te dragen, is het gevoel dat je eigenlijk niet eens weet wat de geschikte jurk voor de gelegenheid is. Heilige paniekknop. Wat draag ik volgende maand naar een bruidsdouche?! Wat draag ik in vredesnaam op een winterseizoenhuwelijk? Wat draag ik om deze winter op een werkconferentie te spreken? !!

Als je in het verleden benadrukt over deze kleermakersuitdagingen, spanning niet meer. In de komende 30 dagen zal ik elke aankomende herfst- en winterseizoen afbreken, zodat je je gewoon kunt concentreren op de dingen die er echt toe doen, zoals je Black Friday -winkeltechniek of hoe je een gesprek gaat voeren met je vreemde Oom Tony als je deze Thanksgiving weer naast hem zit.

Om aan deze serie te beginnen en je alle sappige deets te geven, deel ik vandaag op de blog van Day One’s Fall Hay Ride -jurk. Vanaf hier deelt ik de jurken exclusief op Instagram (@maryorton), met links naar zowel de jurk die ik draag als extra jurken die volgens mij ideaal zijn voor de gelegenheid onder de 30 jurken die je ziet op de Topnavigatiebalk hier op memorandum.com. Ik zal ook extra exclusieve inhoud delen met mijn e -mailabonnees, dus als je je nog niet hebt geregistreerd, kom er dan zeker op!

Aan het einde van de serie publiceer ik ook een nieuwe en verbeterde versie van mijn jurkmemo, dus houd het in de gaten! In de tussentijd heb ik veel andere leuke inhoud die ik deze maand op de blog zal delen en zal ik hier af en toe updates geven over de #30Dressesin30days -serie. Voor nu, maak je klaar voor kleding número dos die morgenochtend als eerste op Instagram komt. Ik kan niet wachten om al deze schoonheden met jullie te delen!

Jurk (ook geobsedeerd door deze) | Laarzen | Sokken | Vest | Tas (hou van deze) | ZONNEBRIL

< >

Leave a Comment