Honderd jurken: Dag 39

Nog een vogue 8460! Ik kocht deze zeer vreugdevolle stof in 2007 terug:

Ik vergat te wijzen op gisteren de echt stijlvolle dubbele darts in het lijfje, ze zijn een van mijn favoriete kenmerken van dit patroon, ook al zijn ze enigszins uitdagend om te naaien:

Hier is de rits – ik ben ook erg tevreden met deze, ook:

En de achterkant:

Misschien heb je ontdekt dat deze jurk langer is dan gisteren, omdat het goed is. De eerste keer dat ik gisteren droeg, fietste ik en de jurk was iets te lang en werd gevangen in het achterwiel tussen het wiel en het spatbord, en de geaccumuleerde stadskruid op mijn spatbord liet een onooglijk zwart uitstrijkje achter. Dus ik heb het gewassen en verkortte het met ongeveer drie centimeter, zodat ik me geen zorgen zou maken dat het op de fiets wordt gepakt. Ik denk dat deze al lang zal vertrekken, want het is veel meer een diner-uitjurk dan een “hop op mijn fiets” jurk.

Welke stoffen zou je deze jurk maken?

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Eindelijk: Tetris jurk! 22 oktober 2009 Met 108 reacties
de eerste jurk en de laatste dressmarch 12, 2008
Meer stuntdressing: kruiswoordraadsel jurk # 2MARCH 19, 2008

Leave a Comment