Silk Shirtdress + dikke gebreide sweatshirt

Allereerst moet ik zeggen dat ik van deze shirtdress hou … maar ben er een beetje in de war door. Als je het in ivoor in inspecteert bij handelaren hier of hier, zul je zien waarom ik geloofde dat ik een MIDI/knie-lengte jurk kreeg. De lengte lijkt goed te worden afgebeeld in het zwart, maar zowel in ivoor als groen, het is veel langer op het model dan in het echte leven. Zoals je vandaag op de foto’s kunt zien, is het niet zo lang. Ik bedoel, ik ben lang (5’10 “), maar ik ben niet zo lang. Ik zou je moeten zijn om het zo kort te laten lijken, evenals Yao Ming dragen niet veel shirtdresses.

Dus deze jurk is niet lang voldoende voor mij voor het kantoor, maar voor al mijn kleine goede vrienden die er zijn, kun je het misschien gewoon laten werken. Als je lang bent zoals ik, draag je het misschien absoluut als een tuniek boven broek (zoals de shirtdress die ik hier heb gestileerd). Ongeacht de lengte viel ik hoe dan ook in de jurk, en op echte shirtdress-mode was het een van mijn meest versleten nietjes van de laatste tijd. Ik heb de deugden van shirtdresses vaak eerder geprezen, en zal niet meer zijn over deze voorkeurskast opnieuw essentieel, maar als je een seizoenloze jurk probeert te vinden die je van bureau naar drankjes kan brengen zonder een trekhaak , Ik zou willen voorstellen om te investeren in een zijden shirtdress. Zoals nu. Ik kan bijna verzekeren dat het een van de top tien zal zijn – nee, vijf meest gebruikte producten in uw kast. En het geweldige nieuws is dat dit ook beschikbaar is in zwart, legergroen, evenals twee verschillende strepen. Yahtzee.

Ik gebruikte deze outfit afgelopen weekend en ben dol op het contrast tussen de lichte ivoorzijderhemd en de zware grijze dikke gebreide trui. Het Mercurial Climate van San Francisco vereist veel gelaagdheid, dus deze combinatie hield me overal comfortabel, van het uitvoeren van taken en kopen tijdens de dag tot diner en drankjes ‘s nachts. Ik heb dit sweatshirt de laatste tijd ook aan mijn bureau gehouden, omdat het het gezellige is om aan te gooien tijdens ijskoude middagen. Het is als een grote, blanco knuffel. Soms sla ik er onder mijn bureau in.

Grapje, mam. Grapje. Dat gebeurde een keer.

Jurk: apparaten (ook zoals de gestreepte versie hier, evenals vergelijkbare stijlen hier en hier) | Sweater: c/o Everlane | Boots: Stuart Weitzman | Tas: Dolce & Gabbana | Zonnebril: Miu Miu c/o idem

<< >

Fijne vrijdag iedereen! Fijn weekend!

Leave a Comment