Verkeerd menu.

Mr. Dressaday evenals ik gebruikte de hele tijd om naar een specifiek Cantonese restaurant te gaan. (Dit zou zijn voordat het is verbrand.) Het personeel hield geavanceerde graden in “Surly” en de hele locatie werd verfraaid in vroege koloniale formica, maar het eten was subliem – als je het van het ideale menu kocht. Toen je binnenging, gingen ze je een gigantisch rood tabloid-formaat Basic Chinese restaurantmenu, met Chop Süey evenals ei gefrituurde rijst en whatnot. Je was de bedoeling dat je dat opzichtig opzij zet, evenals het kopen van het kleine rode menu, dat echt gewoon veel getypte pagina’s in een rapportmap was. Dat was het menu dat oesters met eco-vriendelijke uien als gember had gerookt, evenals knapperige kip.

Hoe dan ook, toen we deze locatie aan iemand voorstelden, evenals het niet vergeten om ze het menuprotocol te verstrekken. We dachten dat het evident was – je zou er een blik op het vlekkeloze totemmenu, en vervolgens kopen in het menu dat is verkleurd met zwarte bonen en knoflooksaus, toch? Welnee. Dus ze hadden ‘s werelds het ergste algemeen TSO-pluimvee (we hebben echt theoretiseerden dat ze misschien iemand uit de achterdeur hebben gestuurd om het te kopen van een Szechuan-afhaalmaaltijden langs het blok) en meldde ons dat we gek waren, het restaurant was verschrikkelijk! Wat dachten we?

Dit is allemaal een extreem lange methode om erop te wijzen dat wanneer ik sta, ik hou van liberty prints, ik geef geen dingen aan, zoals deze jurk. Dit is het generieke generaal TSO-pluimvee van Liberty, ideaal hier. Ik geef aan dat ik leuk vind als dit: of dit: of dit:

Welke zijn allemaal Liberty-materialen die ik momenteel begeer.

Deze jurk? Het is ook niet vreselijk, maar het is ook niet geweldig. Het is het sartorale equivalent van Mediocre Takeaway General Tso Chicken. Het is eveneens $ 50 bij Sierra Publish Trading Company, een catalogus die me fascineert, hoewel ik er nooit iets van krijgt. Het is als een J. Peterman Bizarro World waar iedereen langlaufen ski’s in plaats van binnen blijven met warme cacao, evenals echt geweldige koekjes, zoals praktische mensen. Om u een concept te geven van precies hoe Bizarro, de catalogus heeft vier pagina’s sokken – evenals slechts één van jurken. De dag dat ik de vereiste ergonomisch gevormde sokken, geïmporteerd uit Ierland, niet minder, met “2250 lussen per vierkante inch,” wat dat betekent, is de dag waarop ik officieel niets bijzonders te maken hebben. Gewoon koppelen die me langer kostte dan normaal brengt me om echt sokken te kopen. inclusief precies hoe lang het me brengt om naar het doel te rijden. (En ik weet het, ik went me dat mensen me allemaal overspoelen met verhalen over precies hoe als je niet juist die sokken had gehad, je Ohmigod zou hebben gestorven aan hypothermie, voorref, maar in plaats daarvan waren je voeten echter ook warm zo droog en je at wat gorp in grote gezondheid. Het is goed. Ik geloof je.)

Dus: voor het recap: alle Liberty is niet goed; U wilt de spullen van het speciale menu. Ik wens Hong Min zou een nieuwe plek in Chinatown ontdekken, al ..Socks zijn grappig. vooral geeky sokken.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Geheime levens van jurken vol. 7August 30, 2006With 35 Opmerkingen
Rant-tastisch onderwerp # 143: “Wat te dragen op vliegtuigen” 25 juni 2007
Geheime levens van jurken vol. 9december 4, 2006

Leave a Comment