Tuck in deze ene …

Lulu (NO WEB SITE LINK, ze noemde zichzelf “Your Classic Lazy Lurker”) was niettemin energiek genoeg om me dit te sturen … Tijd zal alleen zeggen of ik energiek genoeg ben om het te naaien!

Het wordt geproportioneerd voor 1 “Gingham, zodat de plooien en plooien massieve bands maken, zoals je hier ziet, ik zou absoluut van die smakelijke zwarte kant op de rok afkomen, maar hey, ytmv (je smakelijke kan variĆ«ren).

Ik hou ervan in het zwart, maar ik zou het dol zijn op het roze, of bruin of gazon groen … zelfs rood, als je het niet erg vindt om eruit te zien als een picknick. (En wie vindt het echt eruit als een picknick?) Je zou het zelfs in het blauw kunnen halen, en dan naast Halloween kun je Dorothy zijn, met minimale inspanning.

Het patroon zegt ook dat je 1 “strepen kunt gebruiken, ik heb problemen met het visualiseren dat, dus ik moet het misschien gewoon maken om te zien of mijn verbeelding werkt. Bel het een diagnostische test!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Tucks Everlastingjune 27, 2008
Moths in het Pocketbook [Let op: Long Entry] 2 juli 2007
HOWTO: Get FabricMarch 5, 2007With 106 Opmerkingen

Leave a Comment