Irena Zablotska bevat enkele T-T-T-shirt tekeningconcepten

Irena Zablotska is een in Oekraïne gevestigde illustrator die in LVIV woont. Ze is de mede-oprichter van Keepa, een stijlstudio die zich richt op illustratie, grafisch, web en interface-ontwerp. Haar werk is te zien in de tijdschriften Huck, Caldonecultivo, evenals verwijderde scènes; Evenals ze heeft klanten zo divers als ELLE en EPO’s geholpen. Haar werk is een prachtige combinatie van sterke vormen, sterke kleuren en geometrische patronen die erin zijn ingelegd.
Wat we in deze kunstenaar zagen, waren precies de levendige stijlen, evenals de schattige graphics die prachtig in vorm zouden kunnen zijn als t -T -T -shirt tekenen. We houden van zowel levendige als goed gedaan graphics en we zijn dol op wat haar tekeningen vertegenwoordigen. We zijn van plan om in de toekomst veel meer van haar tekeningen te zien, omdat ze geweldig werk doet.
Gedrukte stijlen (1) T -shirt DesdetShirt Design -ingedrukte stijlen (4) T T -shirt Drawt T -shirt DesignSprints -stijlen (7) Gedrukte stijlen (8) Gedrukte stijlen (9) Gedrukte stijlen (10)

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Comment