Trektab om te openen

Beth heeft me een link naar deze jurk gestuurd (bij SEW-Retro, nu verkocht) en gevraagd als iemand anders precies opgemerkt hoe “Trektab om te openen” dit patroon is … wat ik had ‘T, nu is ze dit echter naar buiten geregisseerd, ik zal het nooit in staat zijn om het te zien. Dus bedankt?

Ze stuurde deze ook, die zelfs voor de hand ligt:

Heeft iemand anders geweldige voorbeelden? Nadenken daarover zal ik niets anders kunnen maken, nu dat ik allebei de mogelijkheden heb gezien, evenals gepubliceerd over hen … Ik zou dankbaar moeten zijn om wat dingen uit mijn “To-Sew’-lijst uit te schakelen, eigenlijk!

Oh, en gesproken over de “To-Sew” -opname … HotPatterns heeft een verkoop van $ 5,99 op al hun niet-zweet Easy-SEW-patronen! Grijp ze terwijl je kunt …

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Dus wat? 10 december 2008with 143 reacties
De jurk een dag gids om te ontdekken om te naaien: onderbreking op 5, 2008
De moeder van alle LinkTastic Thursdaysjuly 3, 2008

Leave a Comment