Ik wed dat je geloofde dat ik over de duro was, huh?

Nou, ik begrijp ik dat ik de laatste tijd niet veel over heb gepubliceerd, maar ik me nog steeds over duro en duro-ish-jurken. Ik ben op zoek naar veel meer fascinerend materiaal en kleurcombinaties … Hoe dan ook, terwijl ik kijk, jullie moeten alles begrijpen dat hotpatterns een nieuwe moordende wrap jurk heeft! (Dankzij Jonquil voor de link, klik op de afbeelding om de site van het hotpatterns te bekijken.)

Het is voor zijden (en soortgelijke) truien, die ik nog nooit heb genaaid … ik begrijp Silk Jersey is een droom om te dragen, maar precies hoe is het om met te naaien? lijkt alsof het voor mij glad zou zijn.

Oh, in andere Duro-nieuws, heeft Visitor Lucette gevraagd dat als je een duro hebt gemaakt en foto’s hebben, je ze indienen bij Flickr (Tagged “Duro”) als motivatie voor anderen – ik geloof dat dat een uitstekend idee is!

Ook, als je me ooit links zou willen sturen, enz. Ik wil me echter niet e-mailen, voel me helemaal vrij om het label “dressaday” op flickr, del.icio.us, twitter, etc. i ‘te gebruiken Ik heb feeds ingesteld en zie wat je ook hebt. Dit jaar gaat over het verplaatsen van de niet-urgente spul uit de inbox, evenals in de feedreader waar het thuishoort. (Als deze paragraaf geen zin heeft gemaakt, laat dan een reactie achter en misschien probeer ik het te bespreken …)

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Open Duro Roundup (met niet-bonushoenen!) 26 september 2006
Nog steeds met de Durofebruiari 6, 2007
Deco-sfeer: je kunt? 21 november 2008with 36 opmerkingen

Leave a Comment