Grafisch T-shirt van LaFraise Sweatshirt-A Short Review

Grafisch T-shirt en LaFraise Sweatshirt
Wat weet je? Net op tijd voor mijn verjaardag-een heel verbazingwekkend sweatshirt van LaFraise, een van mijn absoluut favoriete grafische T-shirtgemeenschappen ter wereld. Het had niet op een beter moment kunnen komen.
Laat me meteen ter zake komen – ik was aangenaam verrast door de kleuren van de print, die er beter uitzien dan op de site. De print is ook soepel en zacht – ik vond dat heel interessant, omdat ik ‘live’ in een printwinkel die DTG -printen doet en deze voelde anders. Het lijkt dik, maar oh, zo zacht en een beetje rekbaar.
Zachte man van wie ik ook hield, waren de schattige info -tags over de instructies van textielverzorging en waarom de producten misschien raar ruiken. Ze printen het ontwerp rechtstreeks in de stof (DTG komt van “Direct naar kledingstuk”) en om de inktstick te maken, moet je het spuiten met een speciale oplossing om het langere tijd aan het textiel te laten houden, waar is waar De geur komt vandaan. Ik zag de tags eerst en dacht dat dit gewoon een leuke manier was om de producten te presenteren, maar jongen was dat ik het mis had. Op het moment dat ik het pakket opende, raakte de azijngeur me. Maar ik spoelde voorzichtig het sweatshirt op 30 graden, met het ontwerp aan de binnenkant, zonder het te drogen. Ik liet het gewoon op zichzelf drogen en de geur was helemaal verdwenen.
Ik heb ook een schattige Little LaFraise -sticker – ik heb er allemaal meisjes voor en maakte de ervaring des te prettiger.
Het sweatshirt is van Stanley & Stella en het is zeer comfortabel, met extra lange mouwen en een pasvorm.
Nu kan ik je natuurlijk zeker aanbevelen om een ‚Äč‚Äčleuk, grappig, schattig of sarcastisch T-shirt van LaFraise te krijgen. Ik voel me bijna opgelucht dat ik niet teleurgesteld was door hun product, zodat ik kan blijven houden van hun geweldige site en prints.
Zachte mangentle mangentle mangentle manclose-up van de sweatshirt printfind meer van laFraise op Facebook, Twitter en Pinterest

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Comment