Ian Leino geeky ontwerpen en illustraties voor T-shirts

Geeky ontwerpen van Ian Leino
Ian Leino is een succesvolle, ervaren onafhankelijke ontwerper, met een portfolio vol met genot samenwerkingen, gericht op afdruk- en kledingafbeeldingen.

Hij zweert door zijn weerstand tegen opgroeien en genieten van zoveel mogelijk geekcultuur om zijn doelen te bereiken. Onder zijn favorieten zijn Star Wars, Doctor Who en gearresteerde ontwikkeling, terugkerende thema’s in veel van zijn producten. Hij is overal op sites zoals threadless, T -shirt woot en teefury, waar zijn ontwerpen altijd op de meest populaire pagina terechtkomen. Bijvoorbeeld het volgende ontwerp, ik weet zeker dat je het heel, heel vaak hebt gezien:

Nou, nu weet je dat het Leino’s sluwe hand aan het werk is.
Iets dat hem naast andere illustratoren zet, zijn zijn gebrandschilderde reeks. Het is best interessant om het werk te zien dat gaat om elk stuk te maken, met de Millennium Falcon of de mascottes van de Harry Potter -huizen. Dat is letterlijk de popcultuur verhogen tot de rang van religieus symbool. Dergelijke toewijding is niets minder dan bewondering.

Op populaire vraag zijn deze ook beschikbaar als afdrukken op t-shirts, in de draadloze winkel.
Wat zijn meest actuele ontwerpen betreft, heeft hij op Twitter aangekondigd dat hij werkt aan sommige Game of Thrones -geïnspireerde ontwerpen. Dus, toon wat liefde, volg hem en wees de weinigen om een ​​van zijn stukken te pakken:

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Comment