Artisan Tees-50% korting voor t-shirt fabriekslezers

Ik ben altijd extra enthousiast om je een aantal geweldige ontwerpen te laten zien, een aantal echt coole t-shirtlijnen die je eigenlijk kunt dragen en die een goede prijs hebben-dat is wanneer ik Ik kan gewoon niet wachten om ze voor je te posten.
Deze keer kreeg ik een e -mail van Andy, die eigenaar is van Artisan Tees en ik ben zo blij dat hij mijn e -mail heeft gevonden! Vroeger was hij een schilder, verkocht wereldwijd meer dan 250 schilderen, maar raakte vast te zitten in een sleur en zijn weg naar buiten was schermafdrukt-shirts. Hij begon lokaal en breidde de lijn uit met een winkel in Charleston SC, de halve winkel, de helft van het schermafdrukfabriek.
Nadat je de ontwerpen hebt bekeken en wou dat je er een had, hier is een geweldige tip voor jou – T -shirt fabriekslezers hebben een enorme 50% korting, door de kortingscode “Boogner” te gebruiken! Kijk snel naar de site en pak iets op – je zult niet teleurgesteld zijn. En meisjes – wees op de lookout, je kunt ook enkele informele jurken en rokken vinden:

Flower of Lovejordan Riverbirds LeavingLife of the DandelionCat DetectivesSevisionary Wolf Song Birdbirds LeavingKite Flyerlost PenguineSehorse Flower Owl Owl

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Comment