Bourgondische lederen rok

Rok: BCBG (betaalbare optie hier en hier) | TOP: Theorie (vergelijkbaar hier) | Schoenen: Tory Burch (oud, vergelijkbaar hier en hier) | Coat/Vest: Witte Huis Black Market | Ketting: Ann Taylor (vergelijkbaar hier) | Bracelet: Brandy Pham | Zonnebril: Stella McCartney

<< >

Door leer in je werkkast op te nemen kan lastig zijn. Toch blijft de lederen trend alomtegenwoordig voor nog een seizoen, dus wat is een sartoriaal slim werkend meisje om te doen? Geen leer dragen? Ha. Grap niet eens.

Aan de andere kant is het nooit leuk om de ontvanger te zijn van vragen van collega’s over waar je je Harley hebt geparkeerd en/of dat je plezier hebt genomen in je rol in de lokale heropleving van Grease.

Het is alsof, kerel, ik ben geen anarchist, ik hou gewoon van mode. Ga je geplooide kaki’s strijken, bro.

Voor zeer conservatieve kantoren kan een beetje lederen leidingen gewoon de aanraking zijn die je nodig hebt om je binnenste motorrijder te omarmen zonder geweld rond de waterkoeler aan te zetten. Afgezien van die subtiele details, heb ik ook ontdekt dat gekleurd leer zoals de bordeauxrode leren rok die ik vandaag draag, of zelfs deze kameelkleurige lederen rok die ik een paar maanden geleden heb gestyled, kan veel vatbaarder zijn voor een conservatieve professional omgeving.

Voor degenen onder u in zowel creatieve als informele omgevingen die een minder lauwe aanpak kunnen omarmen, heb ik volgende week wat zwarte lederen opties in hete, dus houd het in de gaten …

Fijne woensdag!

Leave a Comment